Nyhedsbrev – Kjellerup Kunstforening – februar

Kjellerup Kunstforening – nyhedsbrev februar

Kære alle medlemmer,

Vi håber, at “vinter-veeret” ikke har taget for hårdt på jer! Og I har det godt.⛄

Februar står for døren … og dermed ståe vi maks-klar med en ny udstilling i Mosaikken. Det er Kjellerup Kunstforening der denne måned kan vise en spændende og anderledes kunstoplevelse frem. Det Skæve Skur, som til dagligt holder til i Søndergade 12, har haft travlt med pensler og de store lærreder. der kommer lidt flere oplysninger om Glennie senere. Her er så lidt oplysninger om Glennie og hendes kunst.
 


GLENNIE LUND JENSEN – KUNSTMALER
”Det kommer til live, mens jeg arbejder”

 

Kunstmaler: Glennie Lund Jensen arbejder intuitivt med sine værker. For hende er hele processen fra ide til færdigt kunstværk; en leg, et langt kunstnerisk og håndværksmæssigt eksperiment.

”Jeg går i gang med et værk et sted, og meget ofte lander jeg et helt andet sted, end jeg regnede med”, fortæller hun. Det er den direkte forbindelse mellem det intuitive og den hændværksmæssige kunnen, der langt hen ad vejen driver Glennie.

Som barn af en malerfamilie, der både har bestået af kunst- og husmalere, har Glennie Lund Jensen fået maleriet ind med modermælken. Hun maler, fordi hun ikke kan lade være.
Glennie besidder en indre drivkraft og en enorm nysgerrighed omkring det at skabe noget. Kunstværkerne kommer ud af hende nærmest af sig selv, styret af hendes tanker og sindsstemninger.
Og ligeledes styret af en uslukkelig tørst efter at lege og eksperimentere med kunstmaleriet som et håndværk, hvor en stor viden om metoder og teknikker udvider horisonten for det mulige.
Hun laver gerne kunstværker på bestilling, hvis hun får lov til at bevare styringen og arbejde ud fra sin egen stil og tilgang.
Glennie Lund Jensen er indehaver af et galleri og arbejdende, kreativt værksted i Kjellerup ved Silkeborg.

Galleri: Søndergade 12
Atelier: Søndergade 112
Kontakt: 2015 9555
 

Se hele Glennies pragtfulde udstilling nedenfor:
 

Du ønskes en god kunstmånede! 🎨