Kjellerup Kunstforening nyhedsbrev Januar – 2020

Kjellerup Kunstforening – nyhedsbrev januar

Kære alle medlemmer,
Vi håber, at I alle er kommet godt og vel ind i det nye år! Samt ser vi frem til et fantastisk kunstår for foreningen, med flotte værker og god stemning!

På nuværende tidspunkt er det muligt at se vores januar udstilling nede i Mosaikken (Tinghusvej 16, 8620 Kjellerup), hvor kunsteren Sibelle udstiller, hun fortæller kort om sine værker: 

“Mine værker har et fabulerende anstrøg, hvor natur, mennesker, dyr og planter er i sammenhæng og måske forenet med hinanden. Fantasien bliver også hilst velkommen i min  skabelsesprocessen. Jeg laver stentryk  og er på det seneste begyndt at lave monotypi-collager, hvor alt hvad jeg bruger er noget som jeg selv har trykt og derefter klipper i. Jeg har lavet en del portrætter i oliemaling og tager mod bestillingsopgaver af diverse arter. 
Har du brug for mere tekst kunne det være en mulighed at tage digtet som jeg har skrevet på forsiden af min hjemmeside  www.sibelle.dk


 

Vi håber, at I alle vil være med til at gøre 2020 til et fantastisk år! GODT NYTÅR!