Marts månedes udstiller 2016


CHRIS PRÆSTEGAARD

Født og opvokset i Rindsholm, en lille by tæt på Viborg. Jeg startede med at male da jeg var omkring 20 år gammel. Den gang var det malerier, som blev malet på tapet, træ eller hvad der nu var for hånden. Men det var dengang at jeg fik en stor trang til at rejse ud i verden, og her fandt jeg masser af inspiration til mange af de senere malerier. Østens og Afrikas mennesker og kultur har fulgt mig lige siden og dette sætter et stort præg på mine malerier. I næsten 15 år har mit liv været delt mellem rejser og arbejde i udlandet og perioder hvor jeg har boet her i Danmark.
Langt de fleste af mine malerier er lavet under ophold her i landet. Inspirationen har været stor når jeg er kommet tilbage fra mine rejser med hovedet fyldt med oplevelser. Musik har altid betydet meget for mig og derfra kommer nogle af mine portrætter af mine favorit musikere. Siden 2012 har jeg boet her i Danmark…lidt uden for Kjellerup i det mørke Midtjylland og her har jeg også mit studier/galleri og viser med glæde min kunst frem for interesserede og købere af mine værker.