September måneds udstiller. 2015


Udstilling i Mosaikken, Kjellerup Kunstforening
September 2015

Ib Agerskov:
I 2007 begyndte jeg at dreje i træ, men jeg har siden min tidlige ungdom beskæftiget mig med træ, idet jeg er udlært tømrer og bygningssnedker. Træ er for mig et vidunderligt materiale og vel nok det eneste, der lever efter det er dødt. Det er vigtigt for mig at ”angribe” træet således, at dets åretegning træder tydeligt frem. Jeg drejer i alle træsorter, inden – såvel som udenlandske, løv – såvel som nåletræ.

Bodil Agerskov:
Jeg har malet som ung, og er begyndt at male igen i 1998. Har udstillet siden 2004. Jeg maler for det meste figurativt, men også abstrakt, dog ofte med udgangspunkt i natur og mennesker. Jeg er inspireret af Emil Noldes stærke og glødende farvevalg, og maler både akvarel, olie og akrylmalerier. Jeg har endvidere tidligere silkemaling.

Vi bor i Silkeborg på Håndværkervej 99,
Tlf. 26 11 51 84 (Bodil)
Tlf. 26 71 51 24 (Ib)
fælles e-mail: email
hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/agerskovs_galleri