Nyhedsbrev September 2018

Nyhedsbrev September 2018

September Måneds udstiller er :

Rikke Ryge Petersen.

Rikke har skrevet følgende om sin kunst :

Kontraster i livet – på lærredet

Jeg maler abstrakte malerier med et grafisk touch.

Det gennemgående tema i mine billeder er kontraster.

Jeg er optaget af den energi, der opstår i mødet mellem det enkle og strømlinede over for det dynamiske og levende. Jeg arbejder på konstant at skabe en balance, hvor nysgerrigheden pirres og hvor man samtidig kan finde ro i billedfladen. Den dynamik der opstår i mødet mellem kontrasterne, er enormt spændende at arbejde med og udvikle.

Der er mange lag i mine billeder bestående primært af akrylmaling i forskellige tykkelser, tusch og spray.

Jeg har malet billeder siden 1998 og har altid haft interesse for kunst. Jeg er uddannet lærer – herunder billedkunstlærer, og jeg har undervist i billedkunst i 13 år. Jeg har løbende videreuddannet mig gennem forskellige kurser. 

Jeg bor og arbejder i Silkeborg, hvor jeg har atelier og mit lille `mikrogalleri´.

Udstillingen kan ses i mosaikken fra Mandag den 3 september og måneden ud.

Husk at du stadig kan få en kunstgave
hvis du skaffer et nyt medlem.
Vi vil gerne være flere medlemmer
til at dele glæden over kunstnen.
Jeg vil anbefale et nyt medlem