Januar udstilling.


I januar er der 3 udstillere.

Lill Thelin fortæller om sig selv: Med en uddannelse og karriere som Art Director i bagagen er det en leg med farver og komposition, som blander sig med det grafiske, der kommer til udtryk i mine malerier.
Jeg arbejder ofte i flere lag og bruger det nederste lag til det ”grimme” både i motivvalg og malemåde, hvorefter jeg udnytter mit behov for glæde, harmoni og skønne farver på den pæne facade oven på. Derved udtrykker jeg følelser som gemmer sig bag al vores pænhed, men som alligevel skimtes.
I de seneste værker arbejder jeg med portrættet. Spændingen mellem det indadvendte motiv og de larmende farver interesserer mig – og forstærker både farver og motiv.

Rune Christensen kommer fra grafitti scenen, og har på det seneste udviklet sig meget, og har nu fundet sin stil, tegningerne bærer præg af Runes mange rejser, og geviret symboliserer alt det vi fanger/får med i bagagen gennem livet.

Pia Möller-Light har gået på grafisk linje på Århus kunst akademi, hun er fantastisk til at lave det, hun gør.
Linoleums tryk er begyndt at vinde meget frem hos unge kunstnere igen. Pia trykker selv sine værker, selv om det er en lang proces, da billederne skal tørre mellem hver farve, og dermed kommer der et helt specielt udtryk frem, og selv om der er lavet 10 af hver, vil de aldrig blive ens.